09.12.2019

Народните представители от ГЕРБ в Пловдив ще проведат приемни с граждани

Народните представители от ГЕРБ от Пловдив-град ще проведат приемни с граждани от избирателния си район в понеделник, 9-ти декември 2019 г., както следва:

Менда Стоянова – председател на Комисията по бюджет и финанси в 44-тото Народно събрание – от 16.00 в централния офис на ГЕРБ – Пловдив, на бул. „Марица” 91.

Димитър Лазаров - председател на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения и член на Комисията по правни въпроси - от 16.30 часа в партийния офис на ПП ГЕРБ на улица „Прага” 2.

инж. Атанас Ташков – член на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в 44-то Народно събрание - от 16.00 часа в партийния офис на ул.”Академик Петър Динеков”№1А.

Спас Гърневски -  заместник-председател на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика - от 16.00 в офиса на ПП ГЕРБ на ул. "Коста Паница" № 5.

 

< Назад