23.05.2017

Народните представители от ГЕРБ-София област Мартин Тинчев и Васил Цветков проведоха приемна за граждани на Етрополе

Народните представители от ГЕРБ-София област Мартин Тинчев и Васил Цветков се срещнаха с граждани на Етрополе.

По време на срещата към Мартин Тинчев и Васил Цветков бяха поставени редица въпроси, касаещи теми от социалната политика, безработицата в района, срещани административни проблеми и най-важните проблеми за общината, свързани с инфраструктурата.

За среща с народните представители дойдоха граждани, които потърсиха съдействие за рехабилитация и реконструкция на прохода „Кашана”, който е най-кратката връзка между Северна и Южна България; Подобряване състоянието на прохода  „Правешки връх”; Пътят към Ямна, който е част от републиканска пътна мрежа и е дългогодишна болка на хората в селото. В момента е почти непроходим, вече е затруднен и достъпът на линейки, споделиха жители.


„В момента, имайки предвид и предстоящите очаквани ремонти на магистралата би било добре, ако този участък работеше като алтернатива, и аз ще направя всичко възможно да придвижа въпроса максимално бързо”, заяви народният представител Мартин Тинчев.
„Политиката до момента беше да се строят магистрали, но тъй като вече се направи доста, може да започнем да обръщаме внимание и на пътищата по републиканската пътна мрежа, затова ще се постарая да придвижа въпросите, където е необходимо”, допълни още той.

Голям проблем в повечето села на общината е качеството на водата. В много от села има стара ВиК мрежа, от където идват проблемите с водохващанията и често липсва вода.

Мартин Тинчев пое ангажимент да дойде на следваща среща с отговорни лица от ВиК, с които да обиколят  на място по селата и да дадат конкретни отговори.

В заключение той пое ангажимент за чести срещи, на които хората да могат да поставят въпросите си и да са спокойни, че ще бъдат чути.

„Искам гражданите да знаят, че сме на тяхно разположение и винаги могат да разчитат на нас при проблем. Ще се чуваме и ще се постарая да имаме постоянна обратна връзка”, коментира още Тинчев.

< Назад