17.09.2018

Народните представители от ГЕРБ ще открият учебната година в област Бургас

По традиция народните представители от ГЕРБ-Бургас ще се включат в тържествата по случай първия учебен ден в област Бургас, които ще се проведат на 17 септември.

Областният координатор на партията Димитър Бойчев ще уважи поканата на директора на ОУ „Васил Априлов“ в Бургас, където първият звънец ще бие в 9.00 часа. Председателят на парламентарната Комисия по околната среда и водите Ивелина Василева ще присъства на празника на ОУ „Братя Миладинови“ от 9.00 часа в морския град.

Иван Вълков ще открие учебната година в ОУ „Христо Ботев“ в бургаския квартал Сарафово.

Бургаският депутат Галя Василева ще присъства на откриването на учебната година в СУ „Епископ Константин Преславски“ от 10.00 часа. В същия час Диана Саватева ще участва в празничната програма на Национално училище За музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров".

Ася Пеева, заедно с евродепутатът Асим Адемов, ще поздравят преподаватели, ученици и родители в СУ „Иван Вазов“ в Поморие. След това двамата ще присъстват на откриването на новото крило на детска градина „Детелина“ в Поморие, заедно с кмета Иван Алексиев и заместник-посланика в Посолството на САЩ Джъстин Фридман.

< Назад