02.04.2019

Народните представители от ГЕРБ поздравиха жителите на Община Ценово по повод празника им

Народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков поздравиха жителите на Община Ценово по повод празника и, който се отбелязва днес /2 април 2019 година/.

През отминалите години всички вие – местна власт, общински съвет, граждани, институции и бизнес, работихте усилено, водени от общата цел – успешното развитие на общината», се казва в поздравителния адрес до кмета на Община д-р Петър Петров. «Полагат се постоянни усилия за решаване на местните проблеми от страна на общинската администрация с подкрепата на общинските съветници. И през този управленски мандат се създават нови социални услуги за  населението, работи се за насърчаване на земеделието и животновъдството, насърчава се развитието на селския и воден туризъм и пр. Безспорно е, че ще имате своите постижения, които ще определят живота ви занапред. Пример в това отношение са спечелени проекти за подобряване на пътната, образователната, социалната инфраструктура и други. Те обаче трябва да имат своята устойчивост и бъдат надградени през годините. Успехите издигат вашето самочувствие, но задължават вас, ръководството на общината и нас като граждани да приемаме новите предизвикателства. Вярваме, че инициативите на кмета и неговия екип ще допринесат за подобряване условията за живот в общината», посочват народните представители.

Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков бяха официални гости на честването в общинския център по повод 40 години от обявяването на региона за община заедно със свои колеги, кметове на общини, председатели на общински съвети, представители на институции и учреждения. По повод годишнината депутатите получиха почетни плакети.

Кметът на общината д-р Петър Петров посрещна и представители от общини в Република Румъния, с които се реализират съвместни проекти по програмата за трансгранично сътрудничество.

В словото си д-р Петров подчерта, че през последните години  обликът на всички села не спира да се променя.

Събитието продължи с празничен концерт.

 

 

< Назад