22.01.2019

Народните представители от ГЕРБ-Добрич поздравиха акушерите и гинеколозите от МБАЛ „Добрич“ по случай професионалния им празник

Народните представители от ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев гостуваха на МБАЛ “Добрич“  по случай Деня на родилната помощ. Те поздравиха изпълнителния директор на болницата д-р Светозар Байчев, също акушер-гинеколог, и завеждащия родилното отделение д-р Ивайло Петев. 
Даниела Димитрова сподели, че през последната година е станала два пъти баба. Тя благодари на лекарите от болницата в Добрич за грижите, които полагат за майките и новородените им бебета, като пожела в МБАЛ „Добрич“ да се раждат повече деца.
За празника на АГ-отделението бе подарена микровълнова печка, а на отделението по неонатология – фурна с котлони.
На Бабинден гости на Многопрофилната болница за активно лечения бяха още двама членове на ръководството на ГЕРБ в област Добрич – председателят на Общинския съвет Иво Пенчев и Васил Василев.

„Целувам Ви ръка! Да сте живи и здрави, да продължавате да правите това, в което сте най-добри. Вие се превърнахте в обединители и ние можем само да продължаваме да Ви уважаваме“, каза Иво Пенчев.

Гости на празника бяха също областният управител Красимир Кирилов, кметът Йордан Йорданов, директорът на Регионалната здравна каса д-р Бисерка Пачолова, бивши и настоящи лекари и акушери, медици от АГ отделението и отделението по неонатология.

 

< Назад