17.06.2021

Младен Маринов и Николина Ангелкова се срещнаха с жители на общините от Средногорието

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Софийска област Младен Маринов и областният координатор на ГЕРБ и кандидат за Народен представител Николина Ангелкова се срещнаха с жители на общините Антон, Златица, Копривщица, Мирково, Пирдоп, Чавдар и Челопеч. Двамата разговаряха с жители и търговци на пазара в Мирково. Посетиха най-малката община в София област Чавдар, където имаха възможност да опитат от вкусния хляб на местна пекарна и да обсъдят предизвикателствата пред малкия бизнес с нейните собственици.

Обиколката на кандидатите за Народни представители продължи със срещи и разговори в общините Антон, Копривщица, Челопеч и завърши с посещение в Златица и Пирдоп, където бе официалното представяне на листата в Средногорието.

„Последното Народно събрание беше с кратък, но бурен живот и най-вече изпълнено с много популизъм. Връх на този популизъм е отнемането на възможността на българските граждани да гласуват с хартиени бюлетини. А сегашното правителство вместо да организира избори, извършва безпринципни уволнения“ бяха част от думите на Младен Маринов при представянето на листата в Пирдоп. „Призовавам гражданите на Пирдоп и на цялото Средногорие заедно да сложим край на шоуто в парламента, защото не му е там мястото. И ако ни гласуват отново доверие, поемам ангажимент да защитаваме интересите на Софийска област, да гарантираме изпълнението на държавната политика и осигуряването на необходимите ресурси за региона“ обобщи Младенов.

Областният координатор на ГЕРБ Николина Ангелкова благодари за подкрепата на гражданите на Средногорието, които отредиха първото място на Коалицията ГЕРБ-СДС в Софийска област на предишните парламентарни избори.  „Благодаря на всеки един от Вас за доверието и подкрепата, която ни давате. Те са ни необходими, за да може ГЕРБ отново да е първа политическа сила в София област. Доказваме, че на фона на опонентите ни, ние можем да постигаме целите, които са важни за развитието на областта. Вместо всеки ден да се размахват несъстоятелни твърдения, министрите на Радев да внесат най-после Плана за възстановяване и устойчивост, чрез който се очаква 12 милиарда лева да се влеят в българската икономика. България изостава заради тяхната инертност, а в следствие на това ще закъснее и финансирането“ категорична бе Ангелкова.   

 

< Назад