02.07.2016

Младежката структура на ГЕРБ – Враца ще проведе Областен форум „Посланици на професионалното образование“

Във форума ще участват младежи от цялата област заедно с народния представител Георг Георгиев – председател на Младежки ГЕРБ в страната, народните представители от област Враца – Петя Аврамова, областен координатор на ГЕРБ и Красен Кръстев.

Целта на инициативата е да се популяризират сред завършилите основно образование ученици и техните родители възможностите, които осигуряват за професионално, съчетано с дуално обучение в гимназиален етап, професионалните училища в област Враца.

МГЕРБ – Враца кани всички ученици, завършили осми клас, родители и заинтересовани граждани на 02.07.2016 г. /събота/от 10.00 до 11.30 ч. в градинката пред пощата във Враца, където ще се презентират и раздават материали на ПТГ „Никола Вапцаров“ – Враца, ПГ“Димитраки Хаджитошин“ – Враца и ПГТР – Враца.

След провеждането на Младежката инициатива за граждани, участниците във форума ще разработят Стратегия за подпомагане на професионалното образование на областно ниво. С тази стратегия Младежи ГЕРБ – Враца ще предложат на председателя на Младежки ГЕРБ мултиплицирането на идеята в цялата страна.

< Назад