19.09.2021

Младежи ГЕРБ-Враца номинираха ново областно ръководство

Младежи от общините във Врачанска област проведоха областно събрание, на което номинираха ново ръководството на младежката структура. На събранието присъстваха инж. Петя Аврамова, областен координатор на ГЕРБ-Враца, Калин Каменов, кмет на Община Враца и общински ръководител на ГЕРБ-Враца, Владимир Христов, председател на Общински съвет – Враца, Николай Николов, Диян Иванов и Николай Алгафари – членове на НИС на МГЕРБ. В специално видео обръщение евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков поздрави младежите.

Всички те отправиха послания към структурата на МГЕРБ да бъдат смели, да запазят лицето си, да генерират идеи, да работят със сърце и подчертаха, че много млади хора от ГЕРБ заемат ключови позиции в общинската и държавната власт. В рамките на събранието бяха обсъдени сложната политическа обстановка и икономическата ситуация в страната. Всички се обединиха около мнението, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на предстоящите избори и ще върне държавата на пътя на развитието.

За областен координатор на МГЕРБ във Врачанска област бяха номинирани Мартин Харизанов, Явор Стоянов и Деян Мирославов. За организационен секретар номинации получиха Виктор-Кристиян Василев, Тони Иванова и Божидар Стоянов. За членове на Управителния съвет бяха номинирани Соня Илман, Стоян Петров, Владимир Тодоров, Станислава Коцева, Гроздан Темнишки и Славяна Славкова.

Събранието се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки.

Окончателното решение и утвърждаването на ръководството ще бъде направено от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

< Назад