28.06.2016

Младежи-ГЕРБ на работна среща с младежката организация на ЕНП

Младежи-ГЕРБ от Стара Загора, Велико Търново и Хасково се срещнаха с председателя на Групата на младежката организация на Европейската народна партия в Брюксел Лиуш Кардосо. Срещата, провела се на 27 юни 2016 г. в Европейския парламент, беше организирана от евродепутата Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП), по чиято покана младежите са на работно посещение в Брюксел. Основна тема бяха ролята на младежките организации и инструментите им за влияене върху политическия процес, като и двете страни споделиха опит в сферата.

 

„Обменът на добри практики и обратната връзка е ключова за подобряване на дейността  ни, затова  благодарим на колегите от младежкото ЕНП за продуктивната дискусия и съветите, както и на г-жа Паунова за възможността“, заявиха българските участници в срещата.

 

Младежите ГЕРБ от Стара Загора, Велико Търново и Хасково представиха свои кампании и обсъдиха комуникационни стратегии с европейските си партньори. От своя страна представителите на младежкото ЕНП представиха основната дейност на организацията си, акцентирайки на успешната кампания за приемане от страна на Европейската комисия на Плана за работни места в Европа.

 

< Назад