25.04.2015

МГЕРБ-София област проведе отчетно-изборно събрание

МГЕРБ-София област  проведе отчетно-изборно събрание. На събитието присъстваха членовете на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ Михаела Иванова, Моника Димова, Осман Ислямов и  лидерът на  на младежката структура в София област Ваньо Тодоров. Основната цел на събранието бе отчет на дейността на структурата и избор на ново областно ръководство на МГЕРБ.
Ваньо Тодоров представи кратък отчет за дейността на организацията  и благодари на всички присъстващи за подкрепата. „Силата  на нашата структурата е благодарение на екипа, един председател е успешен само, ако има добър отбор екип зад гърба си“, посочи Ваньо Тодоров „Реализирали сме много инициативи със социална насоченост, които са били в полза на хората от София област. Пример за такава е „Добро за София област“, обобщи той. Лидерът на младежите на София област благодари на ръководството на партията, за възможността, която предоставят  на младите хора да се реализират.
„ПП ГЕРБ е партията, която инвестира в младите хора“, заяви Осман Ислямов. Той подчерта, че  представители на младежката организация са кметове  и общински съветници. „Ние трябва да продължим да реализираме политиките на ПП ГЕРБ в населените си места, защото там, където има кметове на ПП ГЕРБ общините ни просперират“, посочи още Ислямов.
Михаела Иванова пожела на младежите от София област да бъдат един сплотен екип. „Работете като едно добре смазана машина. Пожелавам на новото ръководство с инициативите и работата си да надгради предходното“, подчерта Иванова.
На събранието бяха направени номинации за областен координатор, организационен секретар и членове на управителния съвет на МГЕРБ. Предстои Изпълнителната комисия на ГЕРБ да утвърди новото ръководство.
Младежи ГЕРБ ще провеждат събрания в цялата страна до 26-ти април. На всяка среща ще присъства член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ.



< Назад