01.07.2015

МГЕРБ-София има утвърдено ново ръководство

МГЕРБ-София има утвърдено ново ръководство. Това обяви областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов на събрание на Младежи ГЕРБ-София. Утвърден е изборът на Ивайло Петков за областен координатор на МГЕРБ-София. Областен координационен секретар е Митя Атанасов, а членове на Управителния съвет на младежката структура на ГЕРБ-София са: Ботьо Ботев, Диян Иванов, Илияна Бранзелова, Никола Сталев и София Цветкова.  „С това ново ръководство можете да продължите добрата работа и да надграждате постигнато до момента. Трябва да залагате на успешни инициативи и да разширите дейността си в повече и различни целеви групи“, подчерта Цветомир Паунов.

Областният координатор на ГЕРБ-София заяви още, че Митя Атанасов ще бъде предложен за заместник-председател на Европейските студенти демократи (EDS). “Това е поредното признание, че софийската структура на МГЕРБ има достойни кадри, които могат да намерят място не само в управлението, но и в европейските институции като цяло“, категоричен бе Паунов.

Областният координатор на МГЕРБ-София Ивайло Петков благодари за гласуваното му доверие и заяви, че предвид предстоящите местни избори отговорността е голяма. „Доверието, което ни гласува ръководството на ПП ГЕРБ, е в основата на нашите успехи. ГЕРБ е единствената партия, която доказа, че политика може да се прави с и сред младите хора“, каза Петков. По думите му, основната цел на младежката структура е да ражда идеи. „През годините сме доказали, че можем да бъдем активно колело в провеждането на кампаниите. МГЕРБ-София са активни в много аспекти от обществения живот – работим не само в тясно партиен план, имаме представители в изпълнителната и законодателната власт, в общините, имаме районни кметове. Младежи ГЕРБ са представени в един много общ план. Това спомага и на партията като цяло. МГЕРБ дава възможност на всеки един от нас да се развива“, акцентира областният координатор на младежката структура в столицата.

Председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев заяви, че новото ръководство трябва да сплотява и да дава насоки на екипа на МГЕРБ-София. „Софийската организация винаги е представлявала авангарда на МГЕРБ. Все повече се разрастваме. Доказали сме се, че сме калени в битки, не един и два пъти сме извоювали победи. Всички в ГЕРБ и в МГЕРБ действаме като едно цяло. Работим като единен организъм - това е тайната на нашите успехи“, обясни Георгиев. Лидерът на МГЕРБ призова младежите да бъдат оптимално активни в хода на предстоящата предизборна кампания.

< Назад