19.04.2015

МГЕРБ – Смолян номинира ново областно ръководство

Областната структура на Младежи ГЕРБ – Смолян проведе отчетно-изборно събрание и направи номинации за ново ръководство след изтичането на мандата на сегашното. На събитието присъстваха народният представител д-р Даниела Дариткова, областният координатор Николай Мелемов и членове на младежката организация от цялата област. Веселина Юрукова и Пенчо Малинов бяха представителите на Националния изпълнителен съвет (НИС) на МГЕРБ.

По време на събранието досегашният областен координатор на младежите Димитър Настанлиев направи отчет на дейността на организацията от 2013 г. насам. Той изброи редица събития в Смолянска област в годините назад, в които младежите са били основен двигател.

„Вашата инициативност е за пример във всички други структури в партията. Една партия има бъдеще, когато подготвя свои кадри, които споделят идеите и принципите й. А едно образовано младо поколение е гаранция не само за доброто бъдеще на партията, но и за България“, изтъкна д-р Дариткова.

По думите на Николай Мелемов политиката на ГЕРБ е насочена към активните млади хора. Затова и в бъдеще трябва да се развива още повече младежката структура. „Благодаря Ви за голямата активност по време на предизборните кампании и за инициативите, които организирате. Така, Вие популяризирате партия ГЕРБ като най-отворената и най-привлекателната за младежите политическа сила. В листите за общински съветници ще има достатъчно представителност на младите хора“, заяви той.

След направените в отчетно-изборното събрание номинации предстои Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ да утвърди новото областно ръководство на МГЕРБ в Смолянска област.

 

< Назад