27.04.2015

МГЕРБ-Габрово проведоха отчетно-изборно събрание

Редовно отчетно-изборно събрание проведе в Габрово областната структура на МГЕРБ. Гости на форума бяха членовете на Националното ръководство на младежката организация Станислава Стоянова, Полина Христова и Зорница Петрова, както и областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов.

Той напомни, че тази година предстоят местни избори, които са изключително важни и от всички членовете на ГЕРБ зависи да бъдат издигнати най-достойните кандидати за кметове и общински съветници. „На вас разчитаме да сте следващите общински съветници, кметове, народни представители, министри“, каза още Михов и благодари на младежите за активното им участие във всички инициативи на ГЕРБ и за помощта по време на предизборни кампании.

Станислава Стоянова в синхрон с казаното от Цветомир Михов напомни, че ПП ГЕРБ залага изключително на младите хора, за което свидетелстват множеството академии, обучения и университети, които провежда МГЕРБ. По думите й резултатите от тях вече се виждат, а положените от младежите усилия не са напразни, тъй като МГЕРБ има свои представители в Европейския парламент, в Народното събрание, както и в Общинските съвети.

Сегашното ръководство на МГЕРБ-Габрово представи дейността си чрез мултимедиен отчет, в който бяха показани инициативите на младежката структура.

На събранието бяха направени номинации за областен координатор, организационен секретар и членове на ръководството, тъй като мандатът на сегашното ръководство изтече. Досегашният областен координатор Анчо Анчев навърши пределната възраст за членство в младежката структура, 31 години, и повече няма да може да оглавява организацията в Габрово. Предстои Изпълнителната комисия на ГЕРБ да утвърди новото ръководство.

< Назад