01.03.2021

Маноил Манев: Резултатът от изборите в Мъглиж е категоричен. Мая Манолова прехвърля проблема от болната върху здравата глава

„Не мога да отмина без коментар изявленията на Мая Манолов относно изборите в Мъглиж. Да ги интерпретираш, когато си ги загубил, но странно си натрупал много повече гласове от БСП, е нелепо. Фактите са следните - телевизия на PR-а БСП снима едни хора, които носят оранжеви маски, съвпадайки с цвета на партията на Манолова, и обявява, че по този начин някой манипулира изборите. Г-жа Манолова днес излиза и казва, че ГЕРБ трябва да дава отговори на този въпрос“ – това заяви пред журналисти в Стара Загора народният представител от ГЕРБ Маноил Манев. Той добави, че данните, които е цитирала от избирателна комисия, гледайки записа на телевизията на БСП, странно много се доближават като брой на гласувалите за нея и намерените маски.
„Да не се е случило така, че след като са снимали маските, подкрепата за Мая Манолова да е преустановена в тази секция? Освен всичко, Мая Манолово не е била в Мъглиж, а е получавала информация от кандидат, който е загубил изборите. За всичко това тя прехвърля проблема от болната върху здравата глава и кара ние да отговаряме. За какво? Цветът на маските ни е ясен, явяването на изборите – също, а резултатът на 28 февруари – категоричен. Това е повод днес цялата държава да слуша Мая Манолова за проблемите и с БСП. Да решат пречат ли си, или заедно ще се явяват. Резултатът на кандидата за кмет на ГЕРБ в Мъглиж е 59% на първи тур“ – каза в заключение Манев.

< Назад