24.11.2014

Любомир Христов се срещна с жители на област Шумен

Жители от област Шумен се срещнаха днес с народния представител от ГЕРБ Любомир Христов на състоялата се приемна в общинския офиса на партията в град Шумен.

Гражданите поставиха пред Любомир Христов множество проблеми, като неясния начин по който се използват програмите за временна заетост от общинските кметове и социалния натиск върху населението в смесените региони. Хора от Върбица изказаха и своята тревога от зачестилите злоупотреби при управлението на общинските гори. На срещата бяха поставени и редица проблеми в областта на здравеопазването, за които беше потърсена помощта на депутата от ГЕРБ. Христов бе запознат от д-р Сотир Караниколов с реализирания на територията на “КОЦ-Шумен”ЕООД, проект ”Създаване на високотерапевтичен лъчетерапевтичен център в град Шумен”, както и с нуждата на здравното заведение за дооборудване.

Любомир Христов заяви, че в областта трябва да има повече такива срещи с граждани, за да се подобри социалният контакт между избирателите и техните представители в парламента. Той обеща да продължи тази добра практика и на откритите приемни не само да се обсъждат проблемите, но и да се търси начин за тяхното решаване.

< Назад