23.10.2019

Красимир Велчев в Белица: Само заедно сме силни и можем да спечелим в смесените райони

Познавам обстановката в смесените райони, затова останете заедно. Само така ще сме силни и ще можем да спечелим. Това заяви на среща в Белица Красимир Велчев, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и заместник-председател на ПГ на ГЕРБ. Според него, въпреки страха, който все още владее хората в смесените райони, ГЕРБ се противопоставя, като по места издига качествени личности за кандидати за кметове и за общински съветници. „Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Белица Мустафа Калъчов е познат на хората, затова вярвам, че ще го подкрепят", каза още Красимир Велчев.

Той заяви, че е наясно с проблемите, пред които са изправени членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Белица, но и във всички останали общини като нея. „ГЕРБ излиза с идеи, противопоставя се на статуквото с работа, работа, работа. Амбицията ни е да постигнем промяна в тези общини", подчерта Красимир Велчев.

Областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева похвали структурата за работа ѝ през всичките години. „Вие сте смели и отговорни, не се отказвате лесно, въпреки че сте като белязани, защото сте от ГЕРБ и се противопоставяте на ДПС. Знам, че заради това ви заплашват, отказват ви достъпа до Общинска администрация, уволняват ви от работа и ви създават трудности", отбеляза Даниела Савеклиева.

От своя страна Мустафа Калъчов благодари за подкрепата, която му оказва партията. „Благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, че стоите зад мен и зад кандидатите за общински съветници, въпреки всичко, пред което сте изправени. Няма да ви предадем", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Белица.

 

 

< Назад