26.06.2021

Красен Кралев в Ценово: ГЕРБ-СДС е гаранция за демокрацията

Демокрацията е в опасност и ние сме единствените, които можем да я опазим. Община Ценово е пример за сплотеност. Вярвам, че с общи усилия ще успеем да повишим доверието на хората и на 11-ти юли да приключим този експеримент, който в момента  управлява страната ни. Това заяви пред над 150 симпатизанти водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красен Кралев в община Ценово, област Русе.

Той бе категоричен, че ГЕРБ не само няма от какво да се срамуваме, а напротив – нейните членове и симпатизанти могат само да се гордеят с постигнатото, защото до момента нито едно правителство не е направило повече за страната ни от правителството на Бойко Борисов.

“Срещу нас няма експертни идеи, няма управленски програми, няма дебат за политики. Срещу нас има само хаос, реваншизъм, разрушение и популизъм. Партиите, представящи се за алтернатива, нямат абсолютно никаква визия за управлението на страната, не сме чули какво предлагат за  развитието на икономиката, за здравеопазването, за бъдещето на енергетиката, за спорта. Това е доказателство за абсолютно отсъствие на мисъл за хората в България.
Тревожно е, че напоследък много анализатори започват да изваждат наяве обвързаността между „Има такъв народ” и ДПС. За тази алтернатива ли става въпрос?”, попита водачът на листата на ГЕРБ- СДС в Русе.

Красен Кралев изтъкна, че българските граждани  не трябва да позволят олигархията и задкулисието да превземат държавата.

„Убеден съм, че ние сме единствените, които можем да се противопоставим на хаоса в държавата , каза още той.

Областният координатор на ГЕРБ-Русе и кандидат за народен предствител Георги Кръстев заяви, че в момента трябва да сме по-единни от всякога, защото тези избори са преломен момент за бъдещето на страната ни. Той поздрави ръководството на ГЕРБ-Ценово за постигнатия на предишните избори най-добър резултат за партията в област Русе.
“Сигурен съм, че и на 11 юли общината отново ще бъде сред отличниците на ГЕРБ в областта”, подчерта Кръстев.

На срещата присъстваха и д-р Петър Петров, кмет на община Ценово, както и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС Драгомир Драганов, Кремена Кръстева и Кристияна Колева.

< Назад