02.09.2022

Коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен откри предизборната си кампания

С молебен за здраве и успех коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен откри кампанията си за предстоящите на 2-ри октомври извънредни парламентарни избори. Богослужението бе отслужено в храм „Свети Три Светители“ от отец Красимир.

„Започваме позитивна кампания, изпълнена с множество срещи с хората. В настоящия момент обществото все повече има необходимост от ясна и целенасочена политика за преодоляване на задълбочаващата се през последните месеци социално-икономическа криза. Липсата на сигурни и дългосрочни мерки в сектор енергетика, перманентно повишаващите се цени на горивата, растящата инфлация, изискват точни и последователни действия, които да гарантират качеството на живот на българските граждани. Нашите кандидатите за народни представители са готови да работят и дават решения на проблемите на регионално и национално ниво. Разчитаме на политическия опит и професионализма на утвърдените в своите сфери личности, както и на енергията и иновативните подходи на младите попълнения в листата. Повишаване на доходите, социална политика, образование, здравеопазване, юридическа експертиза, бизнес, младежки дейности са само част от компетенцията на нашия екип.“, коментира областният координатор на ПП ГЕРБ Ралица Тодорова. Тя каза още, че през годините ГЕРБ е доказала, че може да управлява отговорно и да се справя с предизвикателствата. „Сега е време да действаме за сформиране на редовно правителство, с ясна парламентарна подкрепа, създадено от отговорни и прагматични личности. Време е да постигнем консенсус по базови за страната въпроси, да възстановим политическия и институционалния диалог, да работим за предотвратяване на кризите, възникнали от политическата нестабилност. Изборите на 2-ри октомври са от изключително значение за реализиране на стратегически за страната ни политики. Днес започваме кампания, в която ще покажем, че знаем, можем и сме по-силни от хаоса!“, завърши Тодорова.

На откриването, освен кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС от 30 МИР – Шумен, присъстваха кметове, общински съветници, членове и симпатизанти от областта.

< Назад