31.10.2016

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Пазарджик

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Пазарджик на 31.10.2016 г. /понеделник/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Пазарджик Найден Шопов, от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и от народните представители Дончо Баксанов, Десислава Костадинова и Димитър Гечев.

В 10:00 часа Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в град Септември. Събитието ще се проведе на площада на града, бул. „България“ №84 /при лошо време – в Младежки дом, бул. „България“ №147/. На срещата ще присъства кметът на община Септември Марин Рачев.

В 11:10 часа вицеадмирал Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб ще разговарят с жители на Велинград в читалище
„Отец Паисий“, ул. „Хан Аспарух“ №31. С тях ще бъде и кметът н Велинград Костадин Коев.

В 12:20 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят църква – костница „Света Неделя“ в Батак, площад „Освобождение“ – срещу Историческия музей. В 12:35 часа те ще се срещнат с работниците в шивашко предприятие „Димана“ АД в град Батак, площад „Раковски“ №1. Ще ги придружава общинският ръководител на ГЕРБ в Батака Атанас Коларов.

В 13:20 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще бъдат в град Пещера за среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ. Събитието ще се проведе в читалище „Развитие“, ул. „Д. Горов“ №4. Ще присъства кметът на община Пещера Николай Зайчев.

В 14:10 часа Цачева, Цветанов и Манушев ще се срещнат с жителите на Брацигово в Младежки дом – залата на Общински съвет, ул. „Атанас Кабов“ №6. С тях ще бъде кметът на Брацигово Петко Петков.

В 16:30 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния ще посетят Панагюрище. Те ще се разходят из централната градска част и ще разговарят с жителите на града /при лошо време срещата ще се проведе в Театър Дом-паметник, камерна зала, ул. „Кръстьо Гешанов“ №2/. Ще присъства кметът на Панагюрище Никола Белишки.

В 17:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се разходят из централната градска част на Пазарджик, за да разговарят с избиратели /в случай на лошо време срещата ще се проведе в „Райс“ ООД, ул. „Димчо Дебелянов“ №58/.

В 18:00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Пазарджик. В 18:30 часа на площад „Константин Величков“ /при лошо време – в Драматичен театър „Константин Величков“, пл. „Константин Величков“/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Пазарджик кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Пазарджик ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

< Назад