13.03.2021

Кандидатите за народни представители Васил Цветков и Красимир Дебеляшки разговаряха с жители на Костинброд

Кандидатите за народни представители от листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за Софийска област Васил Цветков и Красимир Дебеляшки разговаряха с жители на община Костинброд. Хората, дошли на кооперативния пазар в града, имаха възможност да се запознаят с реализираните до този момент проекти в община Костинборд. Гражданите също така се интересуваха как могат да бъдат решени проблемите на населените им места, както и от хода на COVID-пандемията.

„Като депутат в 44-тото Народно събрание винаги съм се стремял да откликвам своевременно на проблемите, пред които са изправени общините от София област и да съдействам за тяхното разрешаване. Ако одобрявате работата ни през изминалия 4-годишен мандат и подкрепите мен и силния отбор на ГЕРБ – СДС, ще продължа да следвам нашето мото „Работа, работа, работа!” и да изпълнявам поетите от мен ангажименти ” бяха думите на кандидата-депутата Васил Цветков.

„Коалицията ГЕРБ – СДС няма да води агресивна кампания – за разлика от опонентите си. Ние настояваме за повече диалог и повече конкретни политики в помощ на българските граждани. Както винаги, от нас няма да чуете неизпълними неща“, допълни от своя страна Красимир Дебеляшки.

Заедно с Младежите от ГЕРБ-Костинброд  кандидат-депутатите раздаваха и рекламни брошури с информация за приоритетите на Коалицията.

< Назад