23.03.2017

Кандидатите за народни представители от София област представиха приоритети на ПП ГЕРБ в община Горна Малина

Кандидатите за народни представители от София област представиха приоритети на ПП ГЕРБ в с. Априлово, община Горна Малина. Водачът на листата за София област Николина Ангелкова представи основните акценти от предизборната програма. „Програмата на ГЕРБ е реална и предлага реалните решения за България - тя не съдържа празни приказки и обещания. За нас най-важна е грижата за хората, грижата за България”, каза тя.


Пред жители на Горна Малина Ангелкова изтъкна, че ГЕРБ предвижда прогресивно увеличение на всички пенсии. Както и разработване на специална програма за млади учители, която да ги стимулира и да останат по родните си места. Също така ГЕРБ предвижда пряка връзка между бизнеса и образованието с въвеждане на системата за дуално обучение. По думите й, ГЕРБ ще работи за създаването на икономически зони в общините от София област, каквито има в  Божурище, Костинброд и Сливница. „Нашата мисия е и другите 19 общини да се развиват в тази посока, защото по този начин ще се разкриват работни места.”, допълни Николина Ангелкова.

Областният координатор на София област и кандидат за народен представител  Галя Георгиева призова присъстващите за подкрепа на 26-ти март и изтъкна защо е важно да подкрепят партия ГЕРБ. ”Наш приоритет в следващ управленски мандат ще бъде повишаването на доходите на хората, чрез реален икономически растеж и развитие на сектори като образование, здравеопазване и прекратяване на корупционни схеми. Ще работим за това  да осигурим спокойствието и сигурността на хората в малките населени места“, заяви Георгиева. Васил Цветков, кандидат-депутат от листата на 26-МИР, допълни: „ПП ГЕРБ е единствената партия, която може да носи отговорност и затова ви призовавам да не допуснем други да решават нашето бъдеще вместо нас!”.
На срещата домакин бе Николай Стоилов, който е общински ръководител на ГЕРБ-Горна Малина и кандидатите за народни представители от листата на София област.

< Назад