20.09.2014

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София с предизборни инициативи в столицата

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР ще проведат предизборни инициативи в София на 20.09.14г.(събота).

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатът за народен представител Евгения Алексиева ще открият фолклорен концерт в Казичане от 10:00 часа. В 13:30 часа Александър Ненков и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23 МИР Емануела Спасова, Роман Ангелов и Данаил Кирилов ще присъстват на кулинарен фест, организиран от женската организация на ГЕРБ, който ще се проведе в „Банска градина“ в столичния квартал „Лозенец“. Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР ще представи приоритети от управленската програма на партията пред граждани на открита приемна в кв.“Дървеница“(пред „Фантастико“) от 16:00 часа.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова, заедно с кандидатите за народни представители Снежана Дукова, Ирена Коцева и Васил Михов, ще представи предизборна платформа на ПП ГЕРБ в сектор „Образование“ в хотел „Арена ди Сердика“ от 09:00 часа. В 18 часа Бъчварова ще представи акценти от управленската визия на ПП ГЕРБ пред граждани в столичния парк „Заимов“. Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 24 МИР Борислав Борисов и Валентина Симеонова ще участват в  изграждането на  кът за отдих на ул.“Велчо Атанасов“ и ул.“Димитър Софиянец“ от 11:00 часа. Инициативата включва поставяне на нови пейки и озеленяване.

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Мариян Живков и Людмил Асенов ще отговарят на въпросите на гражданите на предизборна шатра на ПП ГЕРБ в парк „Света Троица“ от 11:00 до 14:00 часа. В 11:00 часа кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ Павлин Грозданов и Диян Асенов ще присъстват на предизборно мероприятие в с.Мировяне.

< Назад