01.10.2014

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София с инициативи в столицата

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР в София ще проведат инициативи в столицата на 01.10.2014г. /сряда/.

В 9:45 часа кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ от 25 МИР Станислав Иванов, Димитър Узунов и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова ще проведат среща с представители на „Топ Дринкс“ в офиса на фирмата в кв. „Суходол“. В 10:30 часа кандидатите за депутати на ПП ГЕРБ от 25 МИР Христо Гаджев и Антония Петрова ще участват в провеждане на турнир по шах, табла и карти в пенсионерски клуб в ж.к. Люлин, по случай Международния ден на възрастните хора.

От 11:00 часа водачът на 23 МИР Александър Ненков и кандидатите за народни представители д-р Антон Живков и Димитър Главчев ще разговарят с граждани на откритата приемна на ПП ГЕРБ пред Медицинска академия. В 12:00 часа Александър Ненков и кандидатът за народен представител  от 23 МИР Емануела Спасова ще проведат среща с персонала на „Голд Еър Холдинг“-България в офиса на компанията на летище „София“. От 16:30 часа Ненков ще проведе среща с фермери и производители на столичния пазар „Иван Вазов“.

В 11:00 часа водачът на 24 МИР Румяна Бъчварова и кандидатите за народни представители Евгения Алексиева, Зоран Рангелов, Роман Стоянов и Иван Костов ще посетят Дом за стари хора в жк. „Зона Б-5“, бл. 4. В 16:30 часа Румяна Бъчварова и кандидатите за народни представители Христо Петков, Александър Димитров и Зорница Ангелова ще участват в инициатива за облагородяване на столичния кв. “Хаджи Димитър“(на ъгъла на ул. “Острово“ и ул. “Макгахан“). В 16:30 кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 24 МИР Евгения Алексиева ще присъства на празник в село Лозен. От 17:30 Румяна Бъчварова и кандидат-депутатът Маргарита Александрова ще разговарят със столичани на открита приемна за граждани пред Национална библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“.

 

 

< Назад