08.03.2021

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ Сливен поздравиха персонала на COVID-отделенията за 8 март

Представители на ГЕРБ Сливен и тази година спазиха традицията и подариха цветя на дамите за празника - 8 март. Кандидатите за народни представители Мария Белова и д-р Славян Тъмнев, и представители на младежката организация на ГЕРБ Сливен поздравиха лекарите и медицинските сестри от COVID-отделенията в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, Военна болница, МБАЛ „Хаджи Димитър“, Инфекциозно отделение и Детско отделение към областната болница. Лекарите и персоналът на първа линия освен искрена благодарност и цвете, получиха и торти за празника.
Цветя получи и завеждащият отделението по ендокринология и кандидат – депутат от ГЕРБ д-р Наталия Канева, чието отделение в момента е преструктурирано за лечение на пациенти с COVID-19.
По молба на персонала на Детското отделение в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, кандидатите за народни представители подариха на персонала телевизионен приемник.
Мария Белова благодари на екипите – лекари, медицински сестри и санитари, за човечността, грижите и огромния професионализъм, които полагат за лечението на пациентите си. „Изказвам искрената си благодарност към всички Вас за всекидневния Ви труд,  за грижите за пациентите и високия Ви професионализъм. Лекарската професия е мисия и не всеки има силата и смелостта да я поеме. Да поемеш отговорността за чуждото здраве и живот изисква изключителни качества - както професионални, така и човешки. Благодаря Ви, че изпълнявате мисията си самоотвержено, често с цената на Вашия живот, огромно напрежение, безсъние и лишения. Нека енергията и ентусиазмът не Ви напускат в нито един миг! Продължавайте с душа и сърце, всеотдайност и любов да защитавате каузата на Вашия професионален избор – най-важната ценност – здравето и човешкият живот. Желая ви здраве и дълголетие, и да съхраните в трудното и отговорното си ежедневие хуманността и оптимизма! Честит празник!“, заяви Мария Белова.
Д-р Славян Тъмнев също поздрави колегите си за днешния празник. Той им пожела да бъдат все така отдадени на професията си, да съхранят добротата и отзивчивостта, които посвещават на пациентите си!
ГЕРБ Сливен поздравява всички жени с техния празник 8 март и им пожелава да са винаги усмихнати, обичани и желани!

< Назад