22.09.2014

Кандидатите за народни представители Николай Нанков, д-р Бояджиева и Ваня Събчева се срещнаха с жители и гости на Рибарица

Кандидатите за народни представители от област Ловеч Николай Нанков, Мадлена Бояджиева и Ваня Събчева поднесоха цветя на паметника на Георги Бенковски в местността Костина край Рибарица по повод 171 години от рождението му и Деня на независимостта.

След тържествената част кандидатите за народни представители разговаряха с хората. “Да тачим историята, да почитаме героите си, да се грижим за културно-историческото наследство на страната ни е наш човешки дълг и отговорност. В програмата на ГЕРБ са предвидени мерки за опазване на културното и историческото ни богатство, защото народ, който не тачи миналото си, няма бъдеще“, коментираха те.

Хората искаха да знаят как ще управлява ГЕРБ, ако спечели отново управлението на страната и какви са целите на партията.“Сигурност и стабилни институции, мобилизация на целия публичен и частен сектор, и гражданите за осъществяване на реформите във всички сектори, отваряне отново на спрените в момента еврофондове и прозрачното им разходване за развитието на страната и подобряване живота на хората, гарантираме социалните права на всеки”, обясняха кандидатите за народни представители. Те акцентираха, че в един бъдещ управленски мандат ГЕРБ ще отдели повече средства за увеличаване доходите на населението.

 

 

< Назад