10.10.2015

Кандидатите на ГЕРБ с редица инициативи за 10 октомври 2015 г. /събота/

На 10 октомври 2015 г. /събота/ от 11:00 часа кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Панчарево“ Димитър Сичанов и кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Ваня Тагарева ще се срещнат с местните жители от с.Панчарево на  ул."Самоковско шосе" № 230.

 

Също от 11:00 часа ще се проведе предизборна среща на площада (до ресторанта) в кв. Михайлово с кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Банкя” Рангел Марков  и Анна Стойкова и Яна Стойкова-Танева - кандидати за общински съветници от района.

 

От 12:00 часа ще се проведе турнир за стрелба по панички на стрелбището в с. Казичене. На турнира ще присъстват кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Казичене - Антон Владимиров и кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Панчарево” Димитър Сичанов.

 

В 12.00 часа в клуба на ПП ГЕРБ-район „Оборище”, ул. „Панайот Волов” 7А, ще има открита приемна.  В мероприятието ще се включат кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Оборище” Йорданка Фикирлийска и кандидатите за общински съветници от района.

В 18:30 часа в Читалището на с. Желява кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Кремиковци“ Валентина Присова ще се срещне с жители на селото.

 

 

< Назад