28.09.2022

Кандидати от ГЕРБ-СДС Пловдив: Предлагаме конкретни мерки и заставаме зад интересите на работещите хора

Средна работна заплата от 1400 евро, 600 евро минимална работна заплата, 500 евро средна пенсия и 110 млрд. евро брутен вътрешен продукт – тези социално-икономически цели могат да бъдат постигнати към края на един пълен управленски мандат на ГЕРБ-СДС. Това заяви вторият в листата на коалицията в Пловдив доц. Стефан Шилев по време на среща на кандидати с колектива на едно от водещите месопреработвателни предприятия, на която присъстваха районните кметове на „Тракия” и „Централен” Костадин Димитров и Георги Стаменов.
Стефан Шилев уточни, че това е заложено в програмата „България след кризите – план за възстановяване” и е базирано на изчисления върху съществуващите тенденции и комплексното прилагане на политиките, предвидени в плана. „Не случайно представените суми са в евро, тъй като това показва запазване стабилността на връзката лев-евро, овладяване на галопиращата инфлация и подобряване на жизнения стандарт на хората”, допълни той.
„Възможност за всички и лесен достъп до индустриалната зона в „Тракия” ще бъде продължението на Околовръстното шосе до пътен възел „Скобелева майка” и връзката му с ул. „Недялка Шилева”. То ще осигури по-бърз достъп до работното ви място”, подчерта кметът на „Тракия” Костадин Димитров и подчерта: „Ние имаме решения на кризите и не чертаем червени линии”.
От своя страна кметът на „Централен” Георги Стаменов бе категоричен, че от нашия избор зависи дали децата ни ще останат да живеят в страната ни, да се учат, работят и да се реализират тук.
„Трябва да запазим бизнеса в България, той е основата на икономиката ни. Ще направя всичко възможно и ще работя за това, ако бъда избран в 48-мото Народно събрание. Ние предлагаме конкретни мерки, свързани с пазара на труда и интересите на работещите хора”, заяви петият в кандидатската листа Спас Шуманов.
Свои послания към присъстващите отправиха Йосиф Танев, Петър Троянов, Мирослав Тенев и Емил Русинов от листата с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР.
На изборите на 2-ри октомври ГЕРБ-СДС е с номер 24 в бюлетината.

< Назад