07.10.2015

Кандидати на ГЕРБ с редица инициативи в столицата утре

На 7 октомври 2015 г. /сряда/ от 10:30 до 11:30 часа кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Възраждане“ Савина Савова  организира акция за раздаване на балони  с послания за София в парк „Св. Никола“ – нова стрийт фитнес площадка и обновена детска площадка.

От 15.00 часа в клуба на ПП ГЕРБ-район „Оборище”, ул. „Панайот Волов” 7А се организира открита приемна.  В мероприятието ще се включат кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Оборище” Йорданка Фикирлийска и кандидатите за общински съветници от района.

В 16:00 ч кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за район „Възраждане“ Савина Савова  организира флаш моб с балони  с послания за София на ул. „Пиротска“ – пешеходна част. От 17:00-19:00 акцията ще продължи пред МОЛ София.

От 16.30 часа  инж. Николай Терзиев - кандидат на ГЕРБ за  кмет на район „Триадица“ организира открита приемна с гражданите от район „Център“ в градинка „Буката“ на бул. „Прага“. На срещата ще бъде представен отчет за свършеното през изтеклия мандат и програмата за развитие на района и гр. София в следващия мандат.

В 18:00 часа  кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Възраждане“ Савина Савова, кандидатите за общински съветници Борислав Борисов и Албена Събева ще участват в дискусия на тема: „Трудова заетост, достоен труд и възможности за реализация“  в Клуба на ГЕРБ-район „Възраждане“, бул. „Александър Стамболийски“ 159-163. Дискусията се организира от ПП ГЕРБ –район „Възраждане“ и Жени ГЕРБ.

От 18:30 часа на ул. „Никола Габровски“ 39 Б структурата на ПП ГЕРБ-район „Изгрев“ организира среща с домоуправители от района. Кандидатът за кмет на района инж. Цветомир Жеков ще направи отчет на постигнатите резултати  и ще запознае гражданите с новата програма за развитието на район „Изгрев“. Ще бъдат дискутирани актуални въпроси.  На срещата ще присъства и кандидатът за общински съветник Николай Стойнев.

 

 

< Назад