15.03.2023

Кандидатът за народен представител Даниела Савеклиева: Ще продължа да работя за завършването на автомагистрала „Струма”

Ще продължа да работя за завършване строителството на автомагистрала „Струма”.

Това заяви кандидатът за народен представител Даниела Савеклиева на среща с избиратели в благоевградските квартали „Струмско” и „Запад”.

„За ГЕРБ това винаги е бил приоритетен проект, защото е от стратегическо значение. Добрата инфраструктура е предпоставка за инвестиции, а Благоевград има нужда от инвеститори, които да разкрият работни места”, коментира кандидатът за народен представител. Савеклиева поясни, че в момента група екоактивисти, останали извън листите на ПП-ДБ, отново правят опит да блокират този ключов за Благоевград и областта обект. „Разпространяват лъжи, че до дни ще започне незаконно строителство през Кресненското дефиле. Този лот се използва с политически цели и за реализиране на лични амбиции”, коментира още втората в листата.

Хората споделиха притесненията си заради инфлация и липсата на сигурност, затова, че  през последните две години нищо добро не се е случило. „Единствено ГЕРБ има програма, разработена върху реални практики на управление, имаме ясен план как да извадим страната от кризата и експерти, които могат да го направят. Спечелим ли изборите и този път, ще намерим начин държавата да тръгне напред”, каза още втората в листата и призова за подкрепа на кандидатите на ГЕРБ-СДС на 2 април с номер 2.

< Назад