01.10.2019

Кандидатът на ГЕРБ за трети кметски мандат в Разлог Красимир Герчев откри с водосвет предизборната си кампания

Кандидатът на ПП ГЕРБ за трети кметски мандат в Разлог Красимир Герчев, кандидатите за общински съветници и кметовете за населените места на ПП ГЕРБ и ВМРО откриха предизборната си кампания с водосвет в храма „Свето Благовещение".

Преди това пред паметника на Васил Левски кандидатите положиха цветя в знак на признателност към загиналите за свободата на община Разлог.

 

„Тръгвам към изборите с надеждата, че заедно можем да изпълним още много мечти за община Разлог. Радостно е, че жителите на общината се гордеят с града си, със селата си, с училищата си, с улиците, с парковете, със спортните и детски площадки, с модернизираните жилищни кооперации, с всичко, което постигнахме заедно с много труд и любов. Горд съм, че поставихме Разлог сред най-добрите общини в България”, сподели Красимир Герчев.

 

В листата с кандидати за общински съветници  ПП ГЕРБ и ВМРО има сериозно присъствие на млади хора и на представители на гражданската квота. Сред тях е Атанасия Спасова, експерт в Горско стопанство Разлог, Соня Крънчева,  учител, Николай Сливков и Мария Крънчева. В листата  достойно място заемат  д-р Георги Русков – дългогодишен лекар в село Баня, Марио Терзиев – инженер –лесовъд, Даниела Клечова, Таня Механджиева от Горно Драглище, Христо Огнянов от Долно Драглище, а също така и Гергана Костова, Кирил Калоянов, Радослава Иванова, Даниела Германска, Фиданка Цирова, Красимир Панков, Александър Страхилов, Николай Колчев, Петър Попов, водени от председателя на ГЕРБ в Разлог - д-р Мария Копанарова. Специално е присъствието на коалиционните партньори на ГЕРБ за местните избори – ВМРО, представени от  Георги Крънчев.

 

Седем са кандидатурите за кметове: Лиляна Боянова, кандидат за кмет на село Долно Драглище – за 5-и мандат; Росица Чатлабашева, кандидат за кмет на село Бачево –за 2-и мандат; Илиян Джунев, кандидат за кмет на село Добърско – за 2-и мандат; Сашо Мицин, кандидат за  кмет на с. Елешница – за 3-и мандат; Величка Алуминова, за кмет на Годлево – 2-и мандат; Стефка Пукнева – кандидат за кмет на село Горно Драглище и Магда Първанова –кандидат за кмет на село Баня.

 

„Работа – с грижа за всеки“ е мотото, което определя същността на Програмата за управление на община Разлог на Красимир Герчев за 2019 – 2023 година. Програмата има основна цел да продължава да се създава благоприятна среда за инвестиции и откриване на нови работни места, целенасочено и ефективно да се използват общинските, природни и човешки ресурси, както и да продължават да се внедряват системи за енергийна ефективност.

 

Мащабна реклама на община Разлог като целогодишна туристическа дестинация – е в основните намерения на екипа на Красимир Герчев. „В предидходните години постигнахме заедно много, но винаги има още какво да се направи. Познаваме проблемите и заедно можем поетапно да ги преодоляваме, защото, ако искаме хората да остават по родните си места, трябва да работим здраво: община, общински съвет, администрация, бизнес, училища, добра инвестиционна среда. Зад успехите на община Разлог стои огромният труд на хората, на екипа от общинска администрация. Доволен съм, че няма област, в която да сме разработили проект и да не сме го спечелили, а тези средства са стигнали до всеки човек”, каза още Красимир Герчев.

< Назад