22.10.2015

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Горна Малина Николай Стоилов: Познавам проблемите на хората и знам как да ги реша

Познавам проблемите на хората и знам как да ги реша. Това каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Горна Малина Николай Стоилов по време на среща с жителите на общината. На събитието присъстваха народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева, кандидати за кметове на населени места и общински съветници от партията.

„Хората, които управляват Горна Малина вече толкова години, не полагат никакви грижи за населените ни места“, заяви кандидатът за кмет Николай Стоилов. Той изтъкна, че негов приоритет е работата за всеки един жител от Горна Малина. „На 30 години съм и съм от Априлово, имам едно дете, като председател на Общински съвет съм наясно с проблемите на хората и поемам ангажимент да работя за разрешаването им“, каза още Стоилов.

„Изберете номер 9 в бюлетината за Николай Стоилов, гласувайте за развитието на Горна Малина“, заяви народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева. По димите й кметът  е човекът, който е най-близо до хората и техните проблеми. „Според мен той преди всичко трябва да е човечен и упорит и да е наясно с проблемите на хората, затова най-добрият избор е номер 9 за Николай Стоилов, този избор ще гарантира развитието на Горна Малина“, категорична бе Георгиева.

 

< Назад