11.10.2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Видин

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Видин на 11.10.2016 г. /вторник/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ във Видин и народен представител Владимир Тошев.

В 11:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Грамада. Срещата ще се проведе в салона на Народно читалище „Пробуда-1908“, пл. „Мико Нинов“2. На срещата ще присъства председателят на ОбС Грамада Огнян Георгиев.

В 12:30 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с жители на община Кула в малък салон на читалище „Просвета“, ул. „Възраждане“28. На срещата ще бъдат кметът на община Кула Владимир Владимиров и председателят на ОбС Кула Димитър Георгиев.

В 14:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в  село Бойница, Община Бойница. Срещата ще се проведе в НЧ „Надежда 1903“, ул. „Пуйо Войвода“24. На нея ще присъстват Анета Генчева – кмет на община Бойница и Габриела Генчева – председател на ОбС Бойница.

В 16:00 часа те ще посетят село Ново село, община Ново село, за да се срещнат с жители на общината. Срещата ще се проведе в НЧ "Земеделец 1874", площад "Демокрация". На събитието ще присъства Георги Стоенелов - кмет на община Ново село.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие във Видин. В спортна зала „Фестивална“ в град Видин (ул.“Пазарска“№6) председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Видин кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. На мероприятието ще присъства кметът на община Видин Огнян Ценков, кметове на общини във Видин, областното и общински ръководства на ГЕРБ във Видин, както и членове и симпатизанти на ГЕРБ.

< Назад