13.09.2014

Кандидат-депутатите от ГЕРБ Евгения Ангелова и Владимир Митрушев откриха зона със свободен интернет в Димитровград

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Димитровград Евгения Ангелова и Владимир Митрушев откриха зона със свободен интернет достъп в квартал Черноконево. На събитието присъства и евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Паунова, както и кандидатите от листата на ГЕРБ Николай Колев, Румен Стоянов и Деян Иванов.

 

“Това е петата свободна зона за интернет в хасковска област, осигурена от ГЕРБ. Три от зоните са в Хасково, една е в Свиленград, във всяка една от тях ежедневно се отчитат около и над 100 уникални влизания. Надяваме се тази зона да допринесе за по-доброто качество на живот в този квартал на Димитровград и те да остават да живеят тук”, каза Евгения Ангелова. “Радвам се, че откриваме тук такава зона. това е начин повече млади хора да имат достъп до тази социална мрежа.Всички знаем колко сме зависими от нея”, посочи Владимир Митрушев.

 

“Благодаря за поканата. Радвам се че днес сме заедно на събитието, което е свързано с бъдещето. Защото е обвързано с високите технологии, а бъдещето е в технологиите. За втори път присъствам на такова откриване. През май открихме първата такава зона в Хасково, заедно с водача на листата на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев. Надявам се кампанията за народни представители да е позитивна и динамична защото ГЕРБ работи с мисъл за всички, да направим така че младите да се чувстват част от голямото европейско семейство ”, подчерта Ева Паунова.

 

< Назад