02.10.2014

Кандидат-депутатът от София област Донка Бикова: ПП ГЕРБ е единствената партия с грижа за хората

ПП ГЕРБ е единствената партия с грижа за хората. Това заяви кандидатът за народен представител от София област Донка Бикова пред жителите на Пирдоп. На събитието присъстваха кандидатите за народни представители Ирена Коцева, д-р Иван Стойнов, Росица Иванова, д-р Атанас Тенев, Николай Стоилов, Павел Павлов, Донка Бикова, Валентин Милушев, Лидия Николова и Ваньо Тодоров

„Ние не даваме нереалистични обещания, основната ни цел е да бъдат разкрити работни места, да създадем благоприятни условия за малкия и среден бизнес, да привлечем инвеститори. За да стане това ни трябва стабилност“, заяви Донка Бикова.  Кандидат-депутатът подчерта, че културата е духовната храна на община Пирдоп и ПП ГЕРБ ще се стреми за нейното развитие.  „Ние ще работим за възраждането на спорта в нашата община, ще  работим за реализирането на талантите, които имаме защото те са бъдещите ни шампиони“, каза още Бикова. Тя припомни, че през управлението на кабинета „Орешарски“ са спрени много проекти и програми, чиято реализация щеше да подобри стандарта на живот в общините в София-област.

Втората в листата на ГЕРБ в областта Галя Георгиева  обобщи, че благодарение на БСП, ДПС и Атака страната ни е  загубила доверието на европейските ни  партньорите. Тя подчерта, че ПП ГЕРБ ще продължи да работи за България да поеме по правилния път на европейско развитие. Кандидатът за депутат призова жителите на Пирдоп да гласуват с номер 9 на 5-ти октомври. „България се нуждае от трайна промяна и само като упражните правото си на глас може да я постигнем“, заяви Георгиева.

 

 

 

< Назад