12.10.2017

ЖГЕРБ-Силистра дариха детска площадка на областния град

Жени ГЕРБ – Силистра зарадваха децата на областния град с изцяло новоизградена детска площадка. Тя се намира в зелените площи до кръстовището на улиците „Добрич“ и „Бойка Войвода“. Необходимите средства за изграждането  й са 10 000 лв., като те са осигурени благодарение на местния бизнес. Децата на Силистра ще могат да се радват и играят на двойна люлка, клатушки, пързалка с улей-тунел, къщичка, пясъчник и морски шах.

Площадката ще бъде официално открита на 20 октомври /петък/ от 17.00 часа. На откриването ще присъстват председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, народният представител от ГЕРБ-Силистра Алтимир Адамов, областният управител на Силистра Ивелин Статев, кметът на община Силистра д-р Юлиян Найденов, областният координатор на партията Тодор Тодоров, общинският ръководител на ГЕРБ д-р Мария Димитрова и председателят на ЖГЕРБ в област Силистра Денка Михайлова.

Детската площадка ще бъде открита с пъстър празник, който ще събере малки и големи. За малчуганите на Силистра са предвидени игри и подаръци. Малко по-късно, в залата на Общински съвет-Силистра, ще се проведе отчетно събрание на Жени ГЕРБ-Силистра.

< Назад