22.01.2020

ЖГЕРБ-Самоков подкрепиха благотворителна инициатива за двойки с репродуктивни проблеми

По покана на колегата си народен представител Валентин Милушев -  Иван Миховски бе гост на благотворителна инициатива на ЖГЕРБ – Самоков. Благотворителната вечер, която се провежда всяка година на Бабинден, е насочена към двойки с репродуктивни проблеми - в подкрепа на Фондация „Искам бебе“.

 

На тазгодишния търг събраните средства са с 1100 лв повече от миналогодишното издание, когато са сърбани почти 6000 лв. По традиция в кулинарното шоу се включват около 250 човека, в това число и много обичани лекари от болницата в Самоков.
Празненството тази година приветства и дълго чаканата Дария, която вече е на 8 месеца.

 

„Благодаря на моя приятел Валентин Милушев, който ме направи част от този празник за красотата и добротата. Благодаря и на колегите ми от Народното събрание Станислав Иванов от София, Радослава Чаканска от Дупница, Даниела Димитрова от Добрич, д-р Събев от Смолян. Това бе невероятно преживяване“, коментира Миховски.

 

Валентин Милушев поздрави организаторите и даде символичен старт за наддаването, което събра средства за хора с репродуктивни проблеми. Досега са се родили 3 дечица и едно е на път, със задоволство коментира и основателката на „Искам бебе“ Радина Велчева, която също бе гост на събитието в Самоков.

< Назад