21.10.2017

Жени ГЕРБ-Силистра проведоха отчетно събрание

Късно снощи в залата на Общински съвет–Силистра се проведе отчетно събрание на областната организация на Жени ГЕРБ. На събранието присъстваха Ирена Соколова – председател на НИС на Жени ГЕРБ, Алтимир Адамов – народен представител от ГЕРБ-Силистра, Тодор Тодоров – областен координатор на ГЕРБ, Ивелин Статев – областен управител на Силистра, , д-р Мария Димитрова – общински ръководител на ГЕРБ, Денка Михайлова – председател на ЖГЕРБ в област Силистра, както и стотици жени от местните структури по общините.

Денка Михайлова представи отчета на ЖГЕРБ за периода март 2015 - семптември 2017 година, след което благодари на всички структури по общините за извършената дейност през този период. „Структурата на жените винаги е била и ще бъде активна. Осъзнаваме, че тези резултати се постигат с постоянство, с последователност и единство. Винаги сме получавали подкрепата на общинските ръководства, на нашите кметове и най-вече на областното ръководство, за което благодарим.”, заяви Михайлова.

„Нашите инициативи са насочени към всички социални групи на обществото. Всяка година ЖГЕРБ-Силистра организира пролетен благотворителен бал и тук е мястото да кажа, че този коктейл се превърна в едно от най-чаканите светсски събития в нашия град.”, допълни председателят на ЖГЕРБ-Силистра

„Отчетът ви е впечатляващ. Сърцето и любовта на всяка една от вас се виждат чрез инициативите, които организирате. Вашите събития успяват да съберат цялата палитра на нашата социална същност”, посочи председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова в рамките на отчетното събрание. „Желая ви да продължите да бъдете такива, каквито ви виждам сега. Винаги давайте най-доброто, на което сте способни”, завърши Соколова.

< Назад