03.07.2015

Жени ГЕРБ – Долни чифлик обсъдиха предстоящи инициативи

Структурата на Жени ГЕРБ в община Долни чифлик обсъди своите предстоящи инициативи, като се ангажира да продължи добрите традиции на дамската организация на партията в национален мащаб с кампании в подкрепа на семейните ценности, здравната профилактика, развитието на образованието и културата, на икономиката на страната.

В рамките на срещата присъстващите изказаха своята благодарност за съвместната си работа с народния представител и общински ръководител на ПП ГЕРБ – Долни чифлик Красимира Анастасова. Структурата на Жени ГЕРБ в общината оцени високо нейната активност и съпричастност към проблемите на хората в Долни чифлик и Варненска област. „В качеството си на зам.-председател на комисията по културата и медиите и член на комисията по образованието и науката Красимира Анастасова достойно и отговорно представя своя роден край в Народното събрание и се ангажира всеотдайно с редица общественополезни каузи в региона. Тя поддържа непрекъснат контакт с хората и винаги откликва на отправените молби за съдействие”, коментираха участници в срещата.

Те изразиха готовност да се включат в предизборната кампания на ПП ГЕРБ за предстоящите местни избори. „Активността ни е начин да се противопоставим на порочни практики като купения и манипулирания вот”, уверени са хората.

< Назад