10.12.2019

Жени ГЕРБ – Добрич гостуваха на „ХобиСклуб“

Депутатът от ГЕРБ и областен ръководител на Жени ГЕРБ Даниела Димитрова гостува днес на неправителствената организация на хора със зрителни увреждания „ХобиСклуб“. Заедно с представители на ЖГЕРБ тя поздрави членовете й с неотдавнашния Международния ден на хората с увреждания и отправи своите пожелания за светли Коледни празници.

Народният представител изпълни ангажимент, поет по време на предизборната кампания преди месец. Тя предостави три CD-плеъра за нуждите на клуба. Председателят му Иван Тодоров сподели, че те ще се използват, за да могат хората с отслабено или напълно изгубено зрение да се потопят в необятния и вълнуващ свят на книгите. „ХобиСклуб“ разполага с много книги, записани на дискове, които вече ще са достъпни за незрящите.

Домакини и гости проведоха и задочна среща по телефона с диригента и композитор Стоян Бабеков, който също отправи своите пожелания за предстоящите празници. Звучаха негови произведения църковна музика, а той обеща при първа възможност да гостува на приятелите си от „ХобиСклуб“.

В края на срещата Даниела Димитрова предложи през следващия месец да проведе изнесен приемен ден в клуба.

< Назад