12.09.2022

Инж. Росица Димитрова в село Церово: ГЕРБ има механизъм за намаляване цената на бензина и дизела

Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС инж. Росица Димитрова се срещна с жителите на село Церово, Благоевградско. От разговорите стана ясно, че основните тревоги на хората са свързани с високите цени на горивата и стоките от първа необходимост, цените на лекарствата, както и цялостното  усещане за несигурност.
„ ГЕРБ има готова формула за намаляване на цените на дизела и бензина ако управлява. Лидерът на партията Борисов много ясно я обясни“, припомни Димитрова. „ Ако победим на изборите ще сложим цена от 1 лев акциз на горивата, който един лев след това ще се връща при вас. Ако заредиш 20 литра ще ти се връщат 20 лева. И това автоматично ще намали цената, а оттам ще доведе и до спад на цените на останалите стоки“, допълни още Росица Димитрова.
Тя благодари и на кмета Иван Саков за организираната среща и раздаде на жителите анкетни карти в рамките на кампанията „ Как сте?“, в която хората споделят своите виждания за развитието на тяхното населено място и определят кои, според тях, са най-спешните проблеми за решаване в държавата. До момента интересът към анкетата е голям.

< Назад