10.03.2021

Христо Терзийски в Трекляно: В нашата листа доминират местни жители и експерти

       Нашата листа е от малкото, в които доминират местни жители и експерти, биографично свързани с региона. Листата олицетворява доверието на ГЕРБ към местните и техните възможности. Това заяви водачът на ГЕРБ - СДС за област Кюстендил Христо Тeрзийски по време на среща с жителите на най-малката по население община в България - Трекляно.

 

      Пред местните хора бе представна листата с кандидати за народни представители от Коалиция ГЕРБ - СДС. Освен Христо Терзийски, на срещата присъстваха кандидатите Михаела Крумова, Люба Пашова, Анелия Любенова, д-р Александър Паризов и Станислав Тенев, както и областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев.

 

      "Жителите на областта ни могат да бъдат сигурни, че интересите им ще бъдат достойно защитавани и ще бъдат вземани присърце местните проблеми. Личностите от нашата листа са хора с доказан авторитет и изключително богат професионален и експертен опит", отбеляза още Терзийски.

 

       След представянето на листата, хората от община Трекляно обсъдиха с кандидатите наболели въпроси, свързани с проблемите на най-малката община.

 

< Назад