01.03.2021

ГЕРБ-Видин регистрира кандидатите си за парламентарния вот

ПП ГЕРБ-Видин регистрира днес листата с кандидатите си за народни представители. Петима от 8-членната листа са от гражданската квота, a водач е Росица Кирова.

 „ГЕРБ изпълнява ангажиментите си към гражданите на Видин и региона– отворихме листата си за граждански квоти. Нашият водач Росица Кирова е гражданска квота. Това не е листата на ГЕРБ, това е листата на Видин”, коментира областният координатор на ПП ГЕРБ-Видин Александър Матеев.

Уважавани и доказали се професионалисти – така могат да бъдат определени кандидатите на ГЕРБ в дунавския град. След Росица Кирова, мениджър, в листата за народни представители са художник-дизайнерът Александър Матеев, който наскоро бе избран за областен координатор на ГЕРБ-Видин, инженерът Росен Цветков, юристът Силвия Евдокимова, д-р Емил Мушанов, финансистът Николай Николов (от СДС), учителят Ирена Гъркова, юристът и заместник областен управител Лъчезар Попиванов.

„Благодаря на всички, които повярваха, че промяната е възможна. Нашата листа е резултат от съвместни разговори и усилия. Премиерът Бойко Борисов ясно показа на всички видинчани, че иска да работи с гражданите”, заяви водачът Росица Кирова.

< Назад