05.03.2021

ГЕРБ-София област представи в Сливница и Божурище кандидатите си за народни представители

Водачът на листата на ГЕРБ- СДС за София област Младен Маринов и кандидатите за народни представители  откриха предизборната кампания в общините Сливница и Божурище.

„Спомням си за пътя  Сливница- Брезник, за който поехме ангажимент по време на миналата предизборна кампания и по него вече се работи. Тогава поехме ангажимент и за изграждането на „АМ Европа“ и в момента се изгражда последният й лот“, заяви областният координатор на ГЕРБ за София област и кандидат за народен представител Николина Ангелкова. По думите й на територията на общината е изградена прекрасна икономическа зона, която ще продължи да привлича инвеститори. „ Ако ни гласувате отново доверие ще продължим да работим, както за икономическия прогрес на страната ни, така и за увеличаването на доходите и пенсиите“ , добави Николина Ангелкова. Тя беше категорична, че ГЕРБ е партията, която не се бои от работа и го е доказала през годините.

Пред жителите на Божурище тя акцентира върху развитието на общината през годините.  „Ще продължим работата по проекти, които са важни за хората. „Образованието, здравеопазването са отново наш приоритет“.

„Всичко, което постигнахме през годините е благодарение на последователната политика на Бойко Борисов. За разлика от нашите опоненти, ние не обещаваме неизпълними неща. Но какъвто ангажимент сме поели – винаги сме го изпълнявали“, заяви пред жителите на Сливница водачът на листата Младен Маринов. Той изтъкна, че  разпространението на COVID - 19 нанася огромни щети върху икономиката и само едно стабилно управление може да я овладее. По думите му жителите на София област се нуждаят от сигурност в населените си места.

Пред жителите на Божурище водачът на листата на ГЕРБ- СДС за София област заяви, че престъпността в населените места е сведена до минимум, за което стои неуморна работа от страна на служителите на МВР.

„В трудни времена и време на пандемия няма място за разединение, в такива времена трябва да сме единни и да си помагаме. От тази криза се излиза с работа“, каза още той.

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС поеха ангажимент пред жителите на Божурище, че при следващ управленски мандат ще бъде изградена пътната  връзка  между бул. „Царица Йоанна“ и Индустриална Зона Божурище, която е изключително важна  за облекчаване на трафика в района.

< Назад