12.10.2021

ГЕРБ-СДС регистрира листата с кандидатите си за народни представители в Плевен

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 15 МИР Валери Лачовски, заедно с кандидатите за народни представители регистрираха листата на коалицията в РИК. „Много нови лица, млади хора, експерти са включени в листата на коалицията. За нас е много важно да имаме експерти в Народното събрание, които да работят за Плевен и Плевенска област. Първото нещо, което трябва да направим след изборите на 14 ноември, е да сформираме правителство. Всички партии да започнат да водят диалог помежду си, за да можем да излезем от икономическата криза. Резултатът от управлението на президента Румен Радев, неговите служебни правителства и партиите, които го подкрепяха в последната половин година, е видим - политическа криза, хаос, растяща инфлация, разделение в обществото, международна изолация и т.н. Време е отново да търсим това, което ни събира, а не това, което ни разделя, да водим политика на обединение, а не на противопоставяне, да правим компромиси и да взимаме решения, които са в полза на България и българските граждани. ГЕРБ-СДС може да постигне това, защото сме го доказали в последните 12 години”, заяви водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ Валери Лачовски.

Очакванията на водача на листата са за положителна кампания, в която всеки да представи експертите, с които ще представлява всяка област в Парламента, и идеите, които имат те за развитието на България.

Подкрепата на предстоящите президентски избори за проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева е гаранция, че родината ни ще има достойни президент и вицепрезидент, които ще са олицетворение на силата и единството на нацията ни.

Ето и цялата листа на Коалиция ГЕРБ – СДС – Плевен

 1. Валери Пламенов Лачовски
 2. Петя Веселинова Митрашкова
 3. Десислава Цветанчова Трифонова
 4. Адриана Валентинова Ганева
 5. д-р Мариана Петрова Лазарова – Иванова
 6. д-р Иван Цветанов Малкодански
 7. Атанас Кръстев Върбанов
 8. Дочко Димитров Дочев
 9. Ивайло Петров Минков
 10. доц. д-р Цветан Христофоров Луканов
 11. Ангел Тодоров Цанков
 12. Владимир Ивов Георгиев
 13. Ева Светославова Маркова
 14. Велислава Тончева Величкова – Христова
 15. Ива Венциславова Христова
 16. Иван Йорданов Койнарски
 17. Богдан Василев Михайлов
 18. Страцимир Миладинов Стоев

 

< Назад