20.10.2021

ГЕРБ поздрави баба Петка Денчева, която става на 3х32

96-годишната баба Петка Денчева от сливенското село Самуилово получи специални поздрави от ГЕРБ по случай рождения си ден. Цветя, торта и благопожелания за здраве й занесоха Галина Вучкова - член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ и кандидатът за народен представител от ГЕРБ и СДС Мария Белова, чийто корени също са от село Самуилово.

Инициатори са кметът на населеното място Красимир Кръстев, секретарят на НЧ „Светлина 1928“ Елена Василева и Станка Домусчиева от читалището.

През целия си живот баба Петка е работила на полето. Казва, че всичките й болежки са от кахъри, а това, което я държи здрава е прясното мляко.

96-годишната жена е прочела много книги, въпреки, че е завършила само четвърто отделение. Любимият й автор е Димитър Талев. Помни всичките му произведения. Вълнува се много от политическия живот в страната и следи редовно новинарските емисии и публицистичните предавания по радиото и телевизията.

„Бъдещето на България е ГЕРБ. Само с Бойко Борисов и ГЕРБ страната ни е добре и се развива. Това е човекът, който се грижи за хората и работи за тях. Моята пенсия беше 60 лв. преди да дойде правителството на ГЕРБ. Сега съм доволна, защото живеехме добре при Борисов. Сега като гледам какво се случва ми става мъчно за младите“, каза рожденичката, която става на 3 х 32 години.

Баба Петка Денчева е родена в с. Самуилово на 20.10.1925 г.

"Желая ти здраве и да си все толкова позитивна и със силен дух", пожела й Мария Белова.

< Назад