13.12.2017

ГЕРБ организира коледно тържество за децата в Карапелит

Гостуване на Дядо Коледа и детска анимация осигури ГЕРБ за коледното тържество в село Карапелит днес. То се организира за трета поредна година от кмета на селото Иван Стоянов от ГЕРБ.

Сред гостите на празника бяха общинските съветници от ГЕРБ в Община Добричка Димитър Чернев, Светослав Димитров, Пламен Станчев, административният секретар на областното ръководство на ГЕРБ Кина Драгнева.

Кметът получи поздравителен адрес от народните представители Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев. „Нека всеки ден намираме повод да се усмихнем, да кажем добра дума, да подарим доверие! Нека посрещнем най-хубавите празници с вяра в доброто, надежда за радост и разбирателство, със сили за повече ползотворни дела, а дните ни да бъдат щастливи и добротворни! Нека посрещнем с любов една благоденствена и щедра Нова година!”, се казва в поздравителния адрес.

В празничната програма, която бе изнесена на сцената на читалището, се включиха деца от детската градина в селото, самодейният състав и певческата група към читалището, коледари и сурвакари от местното училище. В детската градина в селото се възпитават 38 деца, а учениците в училището са 138.

За всички малчугани бяха осигурени подаръци, благодарение на спонсори, сред които и народните представители от ГЕРБ-Добрич Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев. Кметът Иван Стоянов също е дарил последната си заплата.

< Назад