12.04.2020

ГЕРБ-Костенец се включи в инициатива за даряване на хранителни стоки от първа необходимост

В навечерието на светлия християнски празник Цветница, общинското ръководство на ГЕРБ в Костенец, начело с общинския ръководител и кмет на общината Костенец Йордан Ангелов, се включи в инициатива за даряване на хранителни стоки от първа необходимост. С помощта на доброволци и дарители те зарадваха над 300 жители от община Костенец с продукти като боб, леща, олио, макарони и др.

„Благодаря на всички, които се включиха с помощ и своя личен пример. Нека доброто и човещината у вас бъдат заразни. Ще преминем и през това изпитание”, бяха част от думите на кмета Йордан Ангелов.

Общинското ръководство на ГЕРБ-Костенец изказа своята благодарност на Георги Станоев и Анна Стоилова, за проявеното от тях милосърдие и помощта им към нуждаещите.

Инициативите на местната структура ще продължат с предстоящо дарение на хигиенни препарарати, защитни маски и ръкавици към Центъра за спешна медицинска помощ в Костенец, заплащане на месечните такси за интерет на ученици, чиито семейства изпитват затруднения, раздаване на яйца, козунаци и други хранителни продукти за Великден.

 

 

 

 

 

 

< Назад