11.01.2020

ГЕРБ-Костенец проведе отчетно – изборно събрание

Структурата на ГЕРБ в Костенец проведе отчетно – изборно събрание. На него бяха предложени и гласувани кандидатурите за общински ръководител, организационен секретар и членове на общинското ръководство.
За общински ръководител с пълно мнозинство бе избран кметът на община Костенец Йордан Ангелов. За организационен секретар подкрепа получи Йвайло Захариев, а за членове на новото общинско ръководство бяха избрани Александра Герева, Никол Рунева и Павлина Петрова.
На събитието бе направен отчет на резултатите от изминалите местни избори през 2019 г., както и анализ на актуалната обстановка в община Костенец.
Йордан Ангелов благодари на присъстващите за гласуваното доверие. Кметът отбеляза тежкото финансово състояние на общината с дълг от над 8 млн. лева, което е заварил при встъпването му в длъжност. "С общи усилия и много работа този финансов крах ще трябва да бъде преодолян, а целта е промяна на визията и облика на град Костенец и останалите населени места в общината" – бяха думите на Ангелов.  
Гост на събранието беше заместник-областният координатор на ГЕРБ и народен представител Валентин Милушев.

< Назад