23.10.2018

ГЕРБ-Габрово обяви новите ръководства на структурите на ГЕРБ в областта

ГЕРБ-Габрово обяви новите ръководства на структурите на ГЕРБ в областта. След изтичане на 3-годишния мандат на общинските ръководства на ГЕРБ в област Габрово, Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди нови. По нейно указание още през март бяха свикани общи събрания на партията в четирите общини, на които членовете на ГЕРБ направиха номинации за ръководства и ги гласуваха. На базата на предложенията от членовете на партията и по преценка и с решение на Изпълнителна комисия вече са утвърдени новите ръководства.

По този повод областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов призова общинските ръководители на партията в четирите общини да продължат да работят със същия хъс и да обединяват хората. Той беше категоричен, че продължава да разчита на хората, които са били номинирани, но не попадат в ръководствата. „Броят на хората в ръководствата е ограничен, по-малък от извършените номинации. Това го разбират всички и мисля, че няма място за разочарования. Продължаваме да разчитаме на всички активно работещи хора в структурите ни, независимо дали попадат или не в ръководствата“, каза областният координатор Цветомир Михов.

Няма промяна в общинските ръководители на четирите местни структури. Добромир Проданов продължава да е общински ръководител на ГЕРБ-Габрово, д-р Иван Иванов – на ГЕРБ-Севлиево, Мария Пенева – на ГЕРБ-Трявна и Преслава Демирева – на ГЕРБ-Дряново, която от две години с решение на Изпълнителна комисия стана общински ръководител след оттеглянето на Даниела Василева.

Общински организационен секретар на ГЕРБ-Габрово става Митко Димитров, адвокат и общински съветник, на ГЕРБ-Севлиево –  Христо Ботев, на ГЕРБ-Трявна – заместник-кметът Николина Николова, на ГЕРБ-Дряново – Мариянка Петрова.

Останалите членове на габровското ръководство на ГЕРБ са Таня Христова, Климент Кунев, Николай Сираков, които и до момента бяха част от ръководството и нови членове - Невена Петкова, областен управител и Грета Господинова, общински съветник и областен координатор на МГЕРБ.

Останалите членове на севлиевското ръководство са Трифон Трифонов, Младен Пенчев и Тони Памукчиев, които и досега бяха част от ръководството.

В Трявна членове на ръководството са досегашните Михаил Ненков и Пламен Ковачев и нов член – Жасмина Лазарова.

В Дряново членове на общинското ръководство на ГЕРБ стават председателя на Общинския съвет Георги Казаков, кметът на Царева Ливада Наталия Ковачева и кметският наместник на селата Скалско, Янтра, Геша и Караиванца Стефан Иванов.

< Назад