12.02.2019

ГЕРБ – Добрич проведе събрание за номиниране на кандидати за евродепутати

Общинската структура на ГЕРБ – Добрич проведе събрание за номиниране на кандидати за членове на Европейския парламент. На него присъстваха народният представител Даниела Димитрова, организационният секретар на областното ръководство Кина Драгнева, общинският ръководител Красимир Николов, председателят на Общинския съвет Иво Пенчев, общински съветници.

По време на събранието общинският ръководител на ГЕРБ – Добрич Красимир Николов подчерта, че предстоящият вот е много важен за бъдещето развитие на България. „Резултатите от него начертават ориентацията на страната ни във външнополитически план. Постигнатото от България никак не е малко и то трябва да бъде надграждано”, посочи Николов. Във вътрешно политически аспект предстоящите евроизбори са атестация за доверието на обществото ни в управлението на страната, добави още той.  По думите му, партията има нужда от убедителна победа, която зависи от всички, които искат да живеят в стабилна и просперираща държава.

В изказването си Даниела Димитрова акцентира на това, че европейското развитие на България е без алтернатива и подчерта, че евродепутатите от ЕНП-ГЕРБ доказаха, че отстояват правата на българските граждани, пример за което са инициативите им във връзка с протестите на превозвачите, мерките  срещу двойните стандарти, срещу фалшивите новини и др.

 

 

< Назад